Saavutettavuus

Haasteen verkkoversion saavutettavuusseloste ja palautteen antaminen

Tämä saavutettavuusseloste koskee Haaste-lehden verkkopalvelua http://www.haaste.om.fi ja on laadittu 10.09.2020.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset vain osittain eivätkä sivut ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukaisia.

Syynä on kohtuuton rasite, sillä Haaste-lehden verkkoversio siirretään toiselle julkaisualustalle vuoden 2020 aikana. Uuteen järjestelmään siirtämisen jälkeen sivujen saavutettavuus arvioidaan viimeistään vuoden 2021 alussa.

Haaste-lehden nykyisillä sivuillla on ainakin joitakin puutteita saavutettavuuden näkökulmasta. Verkkopalvelussa on esimerkiksi kontrastiongelmia, valokuvista ja graafisista kuvioista puuttuu tekstivastineita eivätkä linkit ole aina kuvaavia.

Puutteista ilmoittaminen

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Lähetä havainnoistasi sähköpostia osoitteeseen saavutettavuus.om(at)om.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 
Julkaistu 22.9.2020
Sivun alkuun |